5 fontos tudományos tény, hogy hatékonyabban működtethesd a Vonzás törvényét

By   2014. augusztus 5

A Titok című könyv óta közkedveltté vált a Vonzás törvényére való hivatkozás céljaink elérése érdekében. Vannak olyan tudományosan is bizonyított tények, melyek ismeretében jobban tudod működtetni ezt a fontos törvényt a saját életedben. Figyelj ezekre, és növeld meg hatékonyságodat már mától!

 happiness-is-the-key-to-life

1. Nem azt vonzod magadhoz, amire gondolsz, hanem azt, ami vagy

Ezt a kulcsfontosságú gondolatot először Szalay Ádámtól hallottam a Sikerkód tanfolyamon. Fejlődésünk korai szakaszában hajlamosak vagyunk elkövetni azt a hibát, hogy habár sokat gondolunk álmainkra és vágyainkra, nem vesszük észre, hogy mi magunk képezzük céljaink elérésének legnagyobb gátját.

Például: hiába vizualizáljuk céljainkat kitartóan, hogyha napunk nagy részében nem vagyunk rájuk hangolódva. Sok mindenen felkapjuk a vizet, negatív gondolataink vannak, vagy úgy gondoljuk, hogy igazából nem is érdemeljük meg, nekünk úgysem sikerülhet. Nehéz beazonosítani ezeket a gondolatokat, ezért tudatosan szükséges figyelni magunkra.

2. A szíved ereje vonzza hozzád álmaidat

A HeartMath Institute tudományos kísérletei bizonyították, hogy a szívet egy erőteljes, 2,5 méter átmérőjű erőtér övezi. A szív által keltett rezgések sokkal nagyobb erőteret generálnak, mint az agy, aminek fontosságát sokáig elsődlegesnek tartották. A szív által létrehozott erőtér kommunikál testünk szerveivel, és maga az agy is a szív jelzései alapján cselekszik.

A két szerv közötti kapcsolatot pedig az érzelmek tartják fent. Érzelmeink tartalmazzák mindazokat az információkat, amelyek alapján szívünk az agyunkat tájékoztatja szükségleteinkről. Az érzelmeink tehát nagyban befolyásolják a minket körülvevő erőteret. A negatív érzelmek kiiktatásával sokat tehetünk azért, hogy a vonzás törvényét hatékonyabban működtessük.

brain-vs-heart

3. Hinned kell, hogy megkapod mindazt, amire vágysz

Erőterünk a minősége nem csak érzelmeinktől, hanem meggyőződéseinktől is függ. Ha tehát szíved mélyén nem hiszed el, hogy megkaphatod azt, amit célul tűztél ki magadnak, akkor hiába meditálsz, ismételgeted a megerősítéseket, a téged körülvevő erőtér a hiány információját fogja tartalmazni, aminek következtében nem fogod tudni bevonzani a kívánt célt.

Ha meggyőződéseinket érzelmeink erejével alátámasztjuk, az erőtér megnő, és gyorsabban „találnak meg” minket céljaink. „Amiben hiszünk, megvalósul, mert a hitnek van a legnagyobb – a szívtájékból kiáradó – mérhető ereje.”

4. Az emberi érzelmek hatással vannak a DNS alakjára

Ennek köszönhető az, hogy képesek vagyunk meggyógyítani magunkat. Számos sikertörténet bizonyítja, hogy gyógyíthatatlannak hitt betegek, amikor megváltoztatták a betegséghez való hozzáállásukat, vicces műsorokat néztek, amelyek pozitívan hatottak az érzelmeikre, csodával határos módon meggyógyultak.

A tudományos kísérleteknek köszönhetően már tudjuk, hogy a szeretet, a hála érzéseinek következtében a DNS láncunk megváltozik. HIV fertőzöttekkel végzett kísérletek bizonyítják, hogy azok a betegek, akik képesek voltak az elismerés, szeretet és a hála érzésére, ellenálló képességük 300.000-szeresére nőtt azokhoz képest, akik erre nem voltak képesek.

vonzás

5. Mindenki mindennel összeköttetésben áll

Nemcsak térben, de időben sem különülünk el egymástól. A modern kvantumfizikai felfedezéseknek köszönhetően már könnyen érthetővé válik számunkra, hogy miért is különösen fontos, hogy milyen az erőterünk.

Amennyiben az általunk kibocsátott rezgések frekvenciái összhangra találnak a céljaink rezgésével, azok idővel megjelennek az életünkben. A jelenben kibocsátott hullámaink és a számtalan, lehetséges jövőből felénk tartó hullámok találkozása adja ki tapasztalt valóságunkat.Jelenlegi tudatállapotunk a közeljövő valamennyi lehetséges eseményét rögzíti, és annak az eseménynek a bekövetkeztére lesz a legnagyobb valószínűség, ami megfelel az aktuális rezgésszintünknek.

Mit tehetünk tehát hatékonyságunk növelése érdekében? Figyeljünk szívünkre, mit sugall, figyeljünk érzéseinkre, törekedjünk pozitív érzésekre, higgyük el, hogy megérdemeljük azt, amire vágyunk. Szeretettel a szívünkben megtalálnak minket azok az emberek, helyzetek és „csodák”, amelyek közelebb visznek minket céljainkhoz.

Szerző: Ábrahám-Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok
Forrás: Pierre Franckh – A rezonancia törvénye

Forrás: http://lelekmozaikok.cafeblog.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .