A NASA megerősítette a napba nézés gyógyító szuper képességét

By   2014. augusztus 17
Leginkább Napfelkelte és Napnyugtakor fejti ki a hatását.”
Akkor most a napszemüveg kuka?
Sungazing-1
“A szemfehérjére eső kis ideig tartó fénynek semmilyen káros hatása nincs. Először kellemetlen a rossz szeműnek, a macula degenerációban szenvedőnek, a zöld- és szürke hályogosnak, mert stressz keletkezik az erős , szokatlan fénytől, de fokozatosan hozzászokik a legkomplikáltabb eset is a dologhoz, és gyógyulni kezdenek a szemgolyó fizikális elváltozásai. Kár, hogy az orvosok ennyire idegenkednek tőle. Sőt, kifejezetten tiltják! Pedig akkor sem lesz baj, ha véletlen a napba nézünk. Legfeljebb 5-10 percre, egy–két napra sárgás, szürkés foltokat látunk, ami nyomtalanul eltűnik. Akinek pedig az erős napfénytől úgymond károsodott a látása, mindig kiderült, hogy csak mentális stressz érte és minden esetben meggyógyította egy félórás szemeltakarás, majd egy intenzívebb napfény kezelés, ahogy dr. Bates ilyen betegeit minden esetben.

 

Megfigyeléseim is azt igazolják, hogy a napfürdő, olyan erős gyógyító hatást gyakorol a szemgolyó fizikai elváltozásaira, hogy nyugodtan kiegészíthetné az orvosi beavatkozás skáláját. Ha ez így lesz egyszer végre, az idős hályogos, szemfenéki meszesedéses, macula degenerációs és egyéb súlyos betegeknél nem kellene olyan nagy számban és olyan hamar megbarátkozni avval a gyakori orvosi diagnózissal, ami a látás fokozatos elvesztését prognosztizálja. Nem kellene, nem szabadna ennek így lennie a módszer kidolgozásának centenáriumán!!!

Épp ezért álljon itt most még két életszerű példa, amivel tüntetnünk kell a nap sugarai védelmében, berzenkedni az orvosi hivatal közönyé miatt. Kissé szarkasztikus stylben be kell szólni a hivatali hétalvóknak, az örökös kételkedőknek, az objektív bizonyítási kényszerben szenvedőknek …

1.) Minden komoly jógakönyvben szerepel a felkelő, vagy a lemenő napba nézés, mégsem lett baja senkinek a jóga vagy négyezer éves fennállása alatt…

2.) Ha a szegény bányalovakra gondolunk, amik megvakultak a fény hiánytól a tárnákban, akkor mi várhat ránk, a szegény emberiségre, akik egyre inkább plazákban töltjük életüket, ahol a trendi fogyasztói társadalom tagjai előtt feszengünk, miközben kipirult arccal esszük az étkezési hulladékot és tündöklünk pénz rabszolgaságában!

Bizonyára elmehetett Bates doktor józan esze – gondolhatnánk, amikor könyvében egy fotóra pillantunk. Bates doktor lencsével kezeli a beteget. (XVII. fejezet, a 191. old.). Valóban, a világhírű szemorvos néhány pillanatig nagyítólencsével kezeli a beteg szemfehérjét a tűző nap ellenére – persze állandóan mozgatva a nagyítót – és igen jó hatást ért el evvel a veszélyesnek vélt kezelési móddal.

Amint a filmbejátszáson láthatják magam is alkalmazom az ilyen kezelést és tanítom is. Csak saját felelősségére próbálja ki mindenki! Aki nem híve az ésszerű mennyiségben alkalmazott napfény jótékony hatásának, vagy ózonlyuk frászban gondolkodik, jusson eszébe, hogy jórészt ablak mögött élünk, ami minden ártalmasnak mondott sugárzást kiszűr. Így gyakoroljunk ablaküveg mögött, ha aggodalmaink vannak! Ha semmiképp nem vállalják be a természet legfényesebb ajándékát, használhatunk erős műfényt is, de 300-500W-os fém halogén lámpa alatt nem érdemes gondolkodni.
óvatosan, finoman a napkezeléssel!

További gyakorlatok leírás a szemjógáról itt egy kedves ismerősöm oldalán: http://hotashtanga.blogspot.com/search/label/Szemj%C3%B3ga?max-results=20

Ezzel foglalkozó Facebook postok itt:  https://www.facebook.com/ValosagAmitTudnodKell/posts/243623005762354

Nasa hír:
http://guardianlv.com/2013/05/nasa-confirms-super-human-abilities-gained/

Vélemény, hozzászólás?