Brandon Bays – Belső utazás

By   2014. május 2

“A Belső utazás azért született, hogy a mindannyiunkban ott élő nagyság felismerésére ösztönözzön. Azért született, hogy rámutasson arra, hogy önmagunkat ajándékozzuk meg, ha részt vállalunk saját gyógyulásunk folyamatában. Azért született, hogy ráébresszen szabadságunk és önmagunk teljességének tudatára. A Belső utazásnak NEM célja, hogy elvonjon a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a magad választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni.

A gyógyulás útján nincsenek garanciák. Annyiféle út és módszer létezik, ahány ember. Remélem, hogy a Belső utazás inspirálni és segíteni fog, bármilyen utat is választottál.

Figyelmeztetés:
Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van, feltétlenül fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért. Sem a Belső utazás, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést.”

Brandon Bays - Belső utazás
Nem célom semmilyen reklámot közzé tenni az oldalamon, ezért mellőzöm azt hogy hl vásárolható meg ez a Nagyszerű könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon érdemes elolvasni! Azt hiszem teljesen más dimenzióból fogjuk szemlélni a világot és a kapcsolatainkat!

Részlet a könyvből:

Brandon Bays katartikus hatású, belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön. Módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik. A könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy: betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért, érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk lelki egyensúlyunkat. Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható.

Vélemények a könyvről:

“Brandon Bays a könyvével lenyűgöző és lelkesítő utazásra viszi olvasóit”
Dr. Deepak Chopra a Quantum Healing c. könyv szerzője

“Brandon mélyen inspiráló története a mindannyiunkban ott szunnyadó gyógyító erő nagyszerű bizonyítéka”
John Gray a Férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek c. könyv irója

“Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható. Egyszavas véleményem a könyvről: kincs.”
Dr. Domján László

 

Kapcsolódó Videók:

BELSŐ UTAZÁS 1

 

BELSŐ UTAZÁS 2.

Na jó, forrás: http://www.libri.hu/konyv/brandon_bays.belso-utazas.html

További információt találhat a Magyarországi elérhetőségén: http://www.belso-utazas.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .