Földanya – A történet ahogy Földanya megszületett

By   2016. július 30

Ki Földanya? A történet szerint valamikor a kezdetek kezdetén az egész világegyetemben két szellemcsalád létezett. A két szellemcsalád felosztotta egymás között a világegyetemet, és békében léteztek. Az egyik nem avatkozott a másik dolgába, és nem lépett a másik területére. A hírek szerint az egyik szellemcsalád mi vagyunk, akik most emberként, homo sapiensként élünk a Föld nevű bolygón, és létezett egy másik szellemcsalád, amit most ne nevesítsünk. Egyszer az egyik szellemcsalád, és az a mienk volt, felrúgta a megállapodást, átment a másik szellemcsalád területére, és ott beleavatkoztunk az ő dolgaikba. A másik szellemcsalád ekkor döntött valamiről, amiről mi nem tudtunk, egy csapdáról. Meghívott minket egy bolygóra, és azt kérte tőlünk, hogy menjünk, és beszéljük meg ezt a behatolást, és hogy miért mentünk el hozzájuk. Természetesen ezt mi megbántuk és tisztázni akartuk ezt a történetet.
mother_earth_by_GaeaAzt mondták, hogy azon a bolygón, ahova meghívtak minket, ők mindannyian ott lesznek, és mi is menjünk el mindannyian. Mi elmentünk oda mindannyian, nekik viszont csak pár képviselőjük volt jelent a bolygón, és a bolygó légkörét megtöltötték egy bizonyos vegyülettel, anyaggal, információval, nevezzük pl. napalmhoz hasonló dolognak, és mikor a szellemcsaládunk minden tagja bement a bolygó légkörébe, berobbantották. Nem tudunk elpusztulni, a szellem nem tud meghalni, de szellemcsaládunk minden tagja egy eszméletlen bódult állapotba került a robbanás következtében. Ekkor ők előjöttek rejtekhelyeikről, és egy programot, egy implantot ültettek belénk, ami az volt, hogy vágyjunk le a legsötétebb anyagba.

Szellemcsaládunk minden tagjába beletették ezt az implantot, és elkezdtünk zuhanni a végtelen mélységbe, a sűrű anyag felé. Kívülről látták az Istenek ezt a csapdát, de nem avatkoztak bele. A hírek szerint volt egy Istennő, aki nagyon kedvelte a mi szellemcsaládunkat. Ő látta a süllyedésünket, tudta, hogy ez megállíthatatlan, és tudta, hogy a másik szellemcsalád fogja az egész világegyetemet egyedül uralni, a világegyetem az ő játszóterük lesz. Ez az Istennő úgy döntött, hogy megment minket.
mother_earth_by_maumanga
A megmentés úgy történt, hogy a süllyedésünk útjába állt a következőképpen: egy fantasztikus gyönyörű bolygóvá változott. Ha egy picit belenézel a csillagászatba, akkor talán hallottál róla, hogy a Föld nevű bolygóhoz még hasonlót sem látnak, a Hubble-távcsővel sem, pedig körülbelül 40 ezer fényévnyire belelátnak már a világegyetembe. Ez a bolygó különleges. A hírek szerint ez az Istennő testet öltött, a teste ez a Föld nevű bolygó, és ő a belsejében foglalt helyet. És mi is kedveltük ezt az Istennőt, és az Istennő erre alapozta a tervét, hogy nekünk valamilyen szinten lesz egy érzésünk, lesz egy vágyunk őfelé, meg fogjuk érezni az ő jelenlétét, és talán megállunk azon a planétán, amit ő hozott létre saját magából. És zuhanásunk, az anyagba való vágyásunk közben szellemcsaládunk valóban találkozott ezzel a csodálatos bolygóval, és megtetszett nekünk.

Nem tudjuk miért, elkezdtünk hozzá vonzódni, az Istennőnek bejött a terve. Elkezdtünk mint szellemcsalád a bolygó légkörében egy magasabb szférában helyet foglalni, majd úgy döntöttünk, hogy testet öltünk ezen a bolygón, és a bolygó ruhájából, anyagából készítünk magunknak testet. Ez sikerült, elkezdtük az anyagba való vágyódásunkat, süllyedésünket, de mégis egy Istenanyának a testén keresztül. Az emberiség teljesen belefeledkezett az anyagba, ha most körbenézel a világodban, akkor ezt nem kell különösebben elmagyaráznom neked.

Creative Transformations, 1/30/06, 9:14 PM, 16C, 7720x10088 (497+511), 138%, FP Curve Polar, 1/8 s, R56.3, G45.7, B64.6

Csak ez számít, csak a múlandóság világában hiszünk, létezünk, és nagyon kevesen kezdünk fölfelé nézni újra, és fölfogni azt, hogy nem innen származunk. Ez köszönhető ennek az Istennőnek, aki minden egyes táplálékkal amit megeszünk, magát az életet, az égi, éterikus életet adja nekünk vissza, és segít az ébredésünkben. Nos, ez az Istenanya saját magát lehozva az égi világból megtestesült mint anyag, hogy megmentsen minket. A hírek szerint egy tökéletes rendszer működik a testében, ő a Föld közepén egy gyönyörű halványzöld színű kristályban él. A Földünk egy vizes bolygó, 79%-a víz, ebből körülbelül 3-5% az édesvíz, a többi a sós víz, és a maradék száraz. Érdekes módon az ember is analóg ezzel, hisz az emberi testnek is 79%-a folyadék, ami vér és nyirok, és a 79%-ból körülbelül 5% a vér, a többi a nyirok. A vér számít az édes víznek, a nyirok a sós víznek. Teljesen analógok vagyunk Földanyával.

A hírek szerint Földanya a Földünk közepében létezik egy gyönyörű zöld kristályban, onnan vezérli a testében zajló folyamatokat, és a rajta élőket, az életet, az élet körforgását is ő irányítja. Földünk minden pontja kristályokkal van tele, Földanya a kristályokon keresztül biztosítja az anyagi világ, a fák, a növények, a bogarak, az állatok vezérletét, működését, irányítását, szaporodását, Földanya e kristályokon keresztül juttatja el az információt minden egyes porszemhez ezen a bolygón. Földanya és a kristályok között a víz a kontaktanyag.

Földanya egy kristályban lakik, az egész Föld tele van kristállyal, és a víz a kontaktanyag, ami eljuttatja Földanya információját a kristályokig, majd a kristályok ezt felerősítik, és az egész Földünket átható víz segítségével Földanya információja eljut a Föld minden egyes porszeméhez, minden egyes részéhez. Ez egy tökéletesen működő szervezet.

gaia-nature-balances-herself-300x272

Dolgunk, hogy minden ember megértse Földanya tiszteletének fontosságát. Nem imádni kell őt, erre nincs szükség. Egyszerűen csak tiszteljük, és legyünk rá tudatosak. Mikor reggel fölkelsz az ágyból és rálépsz, köszöntsd őt: Köszöntelek Földanya, köszönöm, hogy lehetőséget adsz nekem arra ma, hogy megéljem ezt a csodálatos világot, segíts nekem abban, hogy béke legyen velem, segíts, hogy észrevegyem ma a boldogságot, azokat az információkat, amelyek áldást, örömet tudnak hozni az életembe. Vagy csak ennyit mondj: Üdvözöllek Földanya!

Ha egy ételt magadhoz veszel, ne csak az égi Atyának köszönd meg, köszönd meg Földanyának is, hogy ellát téged ezzel a csodával.

Ha megfogod a szemetedet, az ételmaradékodat, a műanyag flakonodat, és bedobod a kukába, akkor mondd neki: köszönöm Földanya, hogy semlegesíted ezt a szemetet, fogadd el tőlem ajándékként.

Tedd mellé ezt a gondolatot, és ő meg fogja oldani. Ő mindent fel tud oldani az emberi hiedelemmel szemben, hisz’ minden az ő testéből van, tehát újra fel is tudja oldani, át tudja dolgozni. Minden őbelőle van, itt nincs idegen anyag. Itt minden az ő testéből származik, és ő hajlandó mindezt visszavenni, csak tegyél mellé egy gondolatot, ezáltal ő gyűjti, borítékolja a te köszöneteidet, gyűjti, borítékolja azt, hogy te gondolsz rá, hogy te tudatos vagy arra, hogy neki köszönheted testedet, életedet, életed minden pillanatát.

Meglepő módon egészséges maradsz, sikeres leszel, vigyáz rád. Bárhová mész, nem fog megcsípni a kullancs, az erdőben nem fog eltörni a lábad, mindent észre fogsz venni, a madarakat, az állatokat, minden megmutatja majd magát az ő világából, ha ezt meg mered tenni.

Testvérem, békében élni tudod, hogy jó dolog. Ha ezt a békénket kiterjesztjük afelé a csoda felé, akit mi Földanyának nevezünk, akkor az életünk minősége még szebb és még csodálatosabb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .