Parajdi Sópince

By   2014. május 10

Van egy csodás hely a belvárosban nem messze a Kálvin tértől! Érdemes ide ellátogatni, akár vásárlás miatt is,  de a csodás energetikájú Sópincébe eltölteni pár órát felejthetetlen!  Parajdi Sópincében,Budapesten,Vámház körút 11 szám alatt.

Parajdi so

PIKKELYSÖMÖR,BŐR-ÉS KÖRÖMGOMBA,EKCÉMA ÉS EGYÉB BŐRBETEGSÉGEK KEZELÉSE SÓTERÁPIÁVAL,GYÓGYSZERMENTESEN!

Akár több éve is meglevő bőrbetegségeket sikeresen lehet kezelni sóterápiával,és nem is szükséges hozzá sok minden.Az az ideális eset,ha van fürdőkádunk,mert ilyenkor egy 10 alkalmas sós fürdővel tudunk kezdeni.Egy kád jó meleg vízhez(kb 100 l) fél kiló natúr,adalékmentes parajdi fürdősót teszünk,ebben legalább 20-30 percet eltöltünk.Ez idő alatt a szervezetünk méregtelenít is,a sós fürdő hatására salakanyagok távoznak el a bőr pórusain keresztül.Miután kiszálltunk a kádból,ezt a sós vizet nem mossuk le,és nem törüljük le bőrünkről,hanem fürdőköpenyt-vagy pizsamát,hálóinget véve magunkra-akár az ágyba bebújva megszárítkozunk.A bőrünkre rászáradt apró kis sókristályokat 20-30 perc után száraz törülközővel eltávolíthatjuk a bőrünkről.Ezt 10 egymást követő nap kell elvégezni,lehetőleg este.Ez idő alatt már látható javulást érünk el az érintett bőrfelületen.Ha látjuk a javulást,akkor a sós fürdő után bekenhetjük azt a felületet egy sókrémmel,amely segítségével további jobbulást érünk el. 5 kiló natúr fürdősóval,és egy sókrémmel nagyon jó eredményeket lehet elérni.Több gyógyult vásárlónk is van,akik ezzel a módszerrel gyógyultak ki különböző bőrproblémáikból:pikkelysömör,ekcéma,viszketegség,kiütés,bőr-és körömgomba. 100%-os garancia nincs ezzel sem,hogy mindenki meggyógyul,de legalább nem szteroidos és másféle gyógyszereket kell szedniük,és ennek a módszernek nincs mellékhatása.
Akinek nincs fürdőkádja,az a sószappan használatával,és a krémmel tudja ugyanezt a hatást elérni.A sószappant tisztálkodás után használjuk,a még nedves bőr besúrolva vele,hagyjuk rászáradni.Ekkor sem törüljük le a bőrünkről a sóréteget,csak miután rászáradt,utána negyedórával.A sószappanos kezelés legalább két hétig tartson,mert több idő kell a gyógyhatás eléréséhez.Fogyasszunk vegyszermentes,natúr élelmiszereket,táplálkozzunk egészségesen,méregtelenítsük a szervezetünket,kerüljük -és kezeljük-a stresszt,és minőségi életet tudunk élni!

Forrás:  www.sopince.hu

Vélemény, hozzászólás?